good-news

Një pjesë e jetës dhe e veprës së heroit tonë Kombëtar mbetet ende e pazbuluar dhe enigmatike. Profesori i njohur i historisë, Jahja Drançolli, nëpërmjet një fotoje ka prezantuar “Vulën personale” të heroit tonë kombëtar Gjergj Kastrioti Skënderbeu. Drançolli si...
01-08-2018, 17:02
Më Shumë...