edukate-fetare

Ambasadorja amerikane Yuri Kim si dhe Kryepeshkopi Anastas Janullatos vizituan sot selinë e Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, për të shprehur urimet për Fiter Bajramin. Kryetari i KMSH-së, Bujar Spahiu, ka pritur urimet nga ambasadorja amerikane dhe Kryepeshkopi Janullatos, teksa ata...