Sociale

Prej kohësh, mediat holandeze kanë treguar se si emigrantët shkojnë në Moerdijk, qëndrojnë atje dhe përpiqen të fshihen nëpër kamionë që të kalojnë në Mbretërinë e Bashkuar. Shumica e tyre janë shqiptarë. Situata arriti deri aty saqë kryebashkiaku i Moerdijk...
Më Shumë...