Botërori 2018

Miq dhe të afërm të Anonio Delilajt, 17-vjeçari që humbi jetën tragjikisht në “Orange Club” në Sarandë kanë prekur me postimet e tyre në rrjetet sociale. Ata i dedikojnë fjalë zemre Antonios, ëndrrat e të cilit u prenë në mes...