ekskluzive

Shqipëria ka marrë deri sot, 396,560 doza vaksinash të llojeve CoronaVac nga Sinovac, AstraZeneca, Pfizer-BioNTech dhe Sputnik-V. Partia e fundit e mbërritur ishte ajo sonte në mbrëmje kur mbërritën në Aeroportin “Nënë Tereza” 7020 doza të radhës të vaksinës Pfizer, pjesë...