Politikë

Zbardhet vendimi i gjykatës së Tiranës që pushoi procesin ndaj kryetarit të PD, Lulzim Basha,  ish-sekretarit të përgjithshëm Arben Ristani dhe ish-financierit Ilir Dervishi. Në vendimin prej 41 faqesh thuhet se nuk ekziston fakti penal. Gjykata arsyeton se Nick Muzin...
Më Shumë...