Shëndeti

Shkencëtarët kanë arritur në një përfundim të ri në lidhje me pagjumësinë. Sipas një studimi, pagjumësia mund të dëmtojë ADN-në dhe të rrisë rrezikun e kancerit. Mungesa e gjumit mund të zvogëlojë aftësinë e ADN-së për të rimarrë veten, ndoshta...
Më Shumë...