Smartphones

Apple prezantoi formacionin e saj të iPhone 12 në fillim të kësaj jave. IPhone 12 dhe iPhone 12 Pro tashmë janë duke u përgatitur për para-porositje para ardhjes në treg të javës tjetër. Sot dalluam kartat e regjistrimit të dy...