Champions League

Droni me flamurin e Shqipërisë Etnike që fluturoi mbi qiellin e Beogradin mbrëmjen e 14 tetorit 2014 provokoi incidente të shumta, aq sa çoi edhe në pezullimin e ndeshjes kualifikuese Euro 2016, mes Serbisë dhe Shqipërisë. Pavarësisht mungesës së tifozëve...