Opinion

Redaksionale NOA Nëse i referohemi deklaratave të pafundme ku u trumbetua protestë maratonë, pa afat dhe me një qëllim final, rrëzimin e kryeministrit, ajo që ndodhi ishte “Shumë zhurmë për Bash’Asgjë”. Shumë zhurmë e trumbetuar nga Lulzim Basha. Foli gjithandej...
11-02-2019, 11:00
04-02-2019, 12:59
15-12-2018, 20:55
14-12-2018, 17:09
10-12-2018, 19:32
06-12-2018, 20:06
17-11-2018, 11:06
27-10-2018, 15:13
Më Shumë...