Ekonomi

Londër- Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Socialiste, Damian Gjiknuri, u ka bërë thirrje emigrantëve shqiptarë në Londër që të legalizojnë paratë e tyre në Shqipëri. Gjiknuri ndodhet në Londër bashkë me deputetët Blerina Gjylameti dhe Lavdrim Krashi. Numri dy i...