Intervista

Ish-kryeministri dhe Ministri i Diasporës Pandeli Majko komentoi përsëri deklaratën e fundit të presidentit serb Aleksandër Vuçiç. Sipas Majkos deklarata e Vuçiç, i cili tha se  “konflikti në Nagorno-Karabak ka treguar shembull se si është një konflikt i ngrirë dhe...