Kosovë Politikë

Pavarësisht nga deklaratat të  presidentëve të Kosovës dhe Serbisë, Hashim Thaçit dhe Aleksandër Vuçiç, se takimet e tyre kanë qenë vetëm në raste publike në Bruksel, janë zbuluar detaje që tregojnë të kundërtën. Thaçi dhe Vuçiç të cilët janë angazhuar...
Më Shumë...