Kosovë Sociale

Kreu i Sektorit të Gjeofizikës dhe Gjeologjisë Inxhinierike në Shërbimin Gjeologjik të Kosovës, sizmologu Shemsi Mustafa, nuk e ka përjashtuar mundësinë që Kosovën ta godasë në vitet e ardhshme një tërmet edhe më i fuqishëm sesa ai i djeshmi në...
Më Shumë...