Golat

Kjo e diel ka shënuar një fluks të shtuar të turistëve italianë që kanë ardhur me traget në portin e Vlorës për të pushuar në vendin tonë Pothuajse jemi në prag të Ferr Agosto kur shtetasit italianë marrin pushimet dhe...