auto

Ish-shefi ekzekutiv i prodhuesit gjerman të makinave Volkswagen u akuzua për përfshirjen e tij në skandalin e shkarkimit të gazrave. Prokurori publik në qytetin Braunshvajh të Gjermanisë akzuoi Martin Winterkornin dhe katër menaxherë të tjerë për mashtrim. Volkswagen tha se...
Më Shumë...