Transmetuar më 20-08-2022, 07:50

Mbrojtësi i krahut kuqezi, Theo Bernard François Hernandez, futbollisti francez (me origjinë spanjolle) i Milanit, për të festuar fitoren e titullit i "dhuroi vetes" një Lamborghini Urus të ri, që është rishikuar dhe personalizuar nga kompjuteri i famshëm gjerman “Keyvany”.

Akordimi i Lamborghini Urus i zgjedhur nga Hernandez përfshin pjesë të jashtme krejtësisht të zeza me karbon, për një pamje totale të zezë të zymtë, të bërë edhe më agresive nga një sërë shtojcash aerodinamike në fibër karboni, veçanërisht në pjesën e përparme.

Këto gjëra ekstra e rrisin ndjeshëm pamjen agresive të SUV të fuqishëm Lamborghini. Siç mund të shihet nga fotografia e shpërndarë nga kompjuteri gjerman dhe e rilançuar më pas nga vetë Hernandez, Lamborghini Urus i mbërritur në duart e mbrojtësit të majtë të Milanit ka një ngjyrë krejtësisht të zezë, me tipare dukshëm më këndore, të theksuara nga spoilerët me madhësi bujare dhe funde anësore.

Ndoshta disa përditësime të Lamborghini Urus mund të jenë bërë edhe në motor, për të cilat nuk është dhënë asnjë informacion. Disa kohë më parë, “Keyvany” realizoi një projekt akordimi duke retushuar V8 4.0-litërsh twin-turbo V8 të SUV të kompanisë “Sant’Agata Bolognese Toro”, duke rritur fuqinë e motorit me 170 kf, nga 650 kuaj fuqi të modelit të prodhimit. Është e mundur që Lamborghini Urus, i destinuar për kampionin francez, të përfitojë nga një përmirësim i ngjashëm.