Shnicel me sakson
Transmetuar më 25-11-2016, 01:58

Përbërësit:

4 feta të mëdha nga kofsha e viçit, 4 feta kaçkavall i butë, 4 feta Sakson, miell, 1 vezë

Përgatitja:

Pritni fetat e mishit tërthorazi sikur të jenë faqe libri, futni brenda tyre fetat e djathit dhe saksonin, mbyllini dhe shtypini me dorë mirë.

Kalojini shnicelat në fillim në miell e në vezën e rrahur dhe pastaj në peksimadhe duke i shtypur mes pëllëmbëve në mënyrë që peksimadhja të ngjitet mirë me mishin dhe copat të puthiten që të mos duket mbushja.

Skuqini shnicelat në vaj të bollshëm dhe të nxehtë ose nëse i dëshironi më të buta, skuqini në vaj dhe gjalpë me masa të barabarta.

Loading...