Transmetuar më 01-01-2017, 10:54

Në Kosovë, viti i ri 2017 nisi me ardhjen ne jetë të një djali, si fëmija i parë i këtij viti.

Lindja u krye në Prishtinë tek materniteti i qendrës spitalore universitare, raporton noa.al.

Djali erdhi në jetë shëndetshëm dhe me peshë 3.650 gramë.

Fëmija lindi me operacion dhe nëna e tij gëzon gjithashtu shëndet të mirë.

Drejtoresha e Gjinekologjisë, Myrvete Paçarada pohon se në vitin që shkoi janë shënuar 10 mijë e 40 lindje. /noa.al/