Transmetuar më 11-01-2017, 22:29

Rrugët e Tiranës gjatë mbrëmjes së sotme janë mbuluar nga dëbora.

Ky fenomen i rrallë ka entuziazmuar shumë kryeqytetas, të cilët kanë hapur telefonat e tyre dhe kanë shpërndarë foto dhe video në rrjetet sociale.

Por në fotografitë e postuara brenda këtij artikulli, do të shihni rrugët e kryeqytetit të mbushur jo nga automjetet dhe trafiku por nga dëbora.

Dëbora e fundit që mbajti në Tiranë, njësoj si në mbrëmjen e sotme ka rënë në 11 Janar të vitit 1985./noa.al/