Transmetuar më 06-03-2017, 21:29

Humbja e vendit të punës është një problem i madh për këdo që shkakton stres dhe mërzi.

Megjithatë ju duhet të praktikoni disa këshilla që mund t’ju ndihmojnë të bëheni mirë nëse ju ndodh kjo gjë.

Ja kush janë ato:

1) Është mirë të bëni pak pushim 2) Ju nuk jeni të parët por as edhe të fundit që keni humbur një vend pune 3) Ditët tuaj rutinë do të ndryshojnë për një farë kohe 4) Ti mund të zgjedhësh dhe të bësh diçka që të lumturon 5) Tashmë familja dhe fëmijët tuaj janë gjithçka 6) Të humbasësh punën do iu bëj që të vlerësoni atë çfarë keni 7) Duhet të jeni më kreativë për aftësitë tuaja 8) Humbja e punës mund të jetë një eksperiencë më shumë, prandaj shikojeni në këtë aspekt.