Transmetuar më 01-04-2017, 15:53

Imazhe që vijnë nga të katër anët e botës.

Fiksuar në celuloid nga mjeshtër të fotografisë.

Duke guxuar të shkojnë dhe në vatrat më të nxehta, ata na sjellin këtë set fotografish cilësore që flasin shumë./a.k/noa.al/