Transmetuar më 08-04-2017, 16:15

Për çdo prind gëzimi më i madh është fëmija që sjell në jetë.

Megjithatë duhet kuptuar që të jesh prind dhe të rrisësh një fëmijë, nuk është diçka e lehtë.

Njihuni me 5 këshilla që ekspertët sugjerojnë se çfarë duhet të ndaloni për fëmijët tuaj:

1- Nuk duhet të gatuani sa herë që ata dëshirojnë

2- Nuk duhet të bëni detyrat e tyre, ju duhet thjesht t’i ndihmoni kur kanë vështirësi

3- Nuk duhet që ata të vishen vetë në një moshë të vogël sepse e teprojnë me zgjedhjen e stilit

4- Nuk duhet që ata të vendosin sesi do e kalojnë ditën e tyre në një moshë fare të vogël 5- Nuk duhet që të fiksohen pas gjërave të kota./a.k.noa.al/