Transmetuar më 28-05-2017, 20:20

Ajo u diagnostikua me skizofreni që në adoleshencë, në moshën 17-vjeçare por nëpërmjet saj zbuloi aftësinë e saj prej artisteje.

Kate Fener pas shfaqjes së sëmundjes nisi të vizatojë halucinacionet por rezultatet ishin mahnitëse dhe misterioze.

Në halucinacionet e saj, ajo dëgjonte zëra, efekte, zhurma, dhe shpesh shihte fytyra, sy.

“Depresioni më bën të ndihem e pavlerë. Ilustrimet që bëj përfaqësojnë sëmundjen time,”-shprehet ajo.

Shihni ilustrimet e saj dhe do mbeteni të befasuar./a.k/noa.al/