Transmetuar më 02-07-2017, 13:24

Rapsodi i njohur kosovar, Sami Veseli vret bashkëshorten, vajzën e tij dhe më pas edhe veten.

Sami Veseli i cili me origjinë ishte nga qyteti i Ferizajit, në Kosovë, jetonte prej vitesh në Gjermani.

Lajmin për vdekjen e trefishtë, shkruajnë mediat kosovare, e ka dhënë një mik i afërt i Veselit, në rrjetet sociale.