Transmetuar më 19-08-2017, 18:47

Jeni të frikësuar se partneri/partnerja ju tradhëton? Nuk është më nevoja. Ka një mënyrë virtuale për të zbuluar gjithçka.

Një aplikacion që kushton vetëm pesë dollarë, Sëipebuster, ju lejon që ta kërkoni dikë në Tinder (lloj aplikacioni), dhe ta shihni se kur ka “shfletuar” për herë të fundit për të gjetur një partner/e.

Siç dihet tashmë, Tinder është aplikacioni më i famshëm i takimeve, ku çiftet arrinë të lidhen me njëri-tjetrin përmes një pëlqimi të ndërsjellë.

Por, sikur partneri juaj të jetë ende duke e shfrytëzuar këtë aplikacion për të gjetur partnere të tjera, atëherë ju mund ta zbuloni lehtë këtë përmes Sëipebuster.

Ja ku u gjet një mënyrë e thjeshtë për të zbuluar mistere që ndoshta ju kanë munduar për një kohë të gjatë. /k.k/noa.al/