Transmetuar më 17-12-2017, 15:17

Publikimi i Samsung Galaxy S9 dhe S9 + do të bëhet në janar 2018 në CES.

Telefonat e rinj thuhet të kenë një sensor te gjurmët e gishtave, sensorë iris për rritjen e sigurisë biometrike, një port 3.5mm, kamera të dyfishtë.

Telefonat do të prodhohen në ngjyrë të zezë, ari, blu dhe ngjyrë vjollcë. Samsung Galaxy S8 dhe S8 + ishin të kushtueshëm kur u publikua për herë të parë, madje edhe për një telefon premium: në 679 dhe 779, respektivisht, ata ishin duke hyrë në territorin e iPhone.

Por nëse jeni duke shpresuar se S9 dhe S9 + do të jenë më të lira, ju do të mbeteni të zhgënjyer.

Samsung zakonisht shfaq telefonat e saj në MWC ose në ngjarjet e veta, pak më vonë gjatë vitit.

Nëse Samsung planifikon të zbulojë Samsung S9 në MWC, ne duhet të presim ta shohim këtë diku në shkurt 2018. Në rast se telefonat vijnë në CES 2018, atëherë mund ti shohim prej janarit.