Transmetuar më 26-12-2017, 22:07

Një nënë e pa përgjegjshme, ka lindur një fëmijë dhe pas lindjes e ka hedhur atë bashkë  me një qese të zezë të mbeturinave në një qoshe të rrugës.

Video është publikuar në rrjetet sociale nga “Breaking News”, dhe ka marrë me mijëra komente  negative, të cilët i dedikohen kësaj nëne.

Në vendin e ngjarjes kanë dalë menjëherë ekipet mjekësore.

Për fat të mirë, gjithçka u kap në kohën e duhur, dhe fëmija arriti të shpëtojë, pasi fundi mund të ishte tragjik.

Jepni edhe ju komentin tuaj. /k.k/noa.al/