Transmetuar më 01-01-2018, 12:26

Një dhuratë ironike për kryeministrin Edi Rama, nga dy burra, njëri gazetar dhe tjetri aktivist.

Armir Shkurti dhe Zirkon Disha, kanë në këtë natë të ndërrimit të vitit kishin përgatitur një dhuratë për kryeministrin, siç shprehen ata ironikisht, “për arritjet e vitit 2017!”.

Pseudodhruata është një qeskë me kokainë, që gazetari dhe aktivisti thonë se po ia dhurojnë kryeministrit.

Shikoni videon, ku Armiri dhe Zirkoni kanë dhe një urim: “Qoftë i omël dhe e bardhë 2018!”. /noa.al/