Transmetuar më 21-07-2018, 23:08

“Do t’ju njohim sot me një histori njerëzore, që edhe pse jo shumë shpesh ndodh, është mbresëlënëse”, nis lajmin “Zëri i Amerikës”, ku publikohet një rast sa i veccantë aq edhe human.

 Një i ri nga Kosova, i cili jeton prej kohësh në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, vendosi të kthehej në vendlindje për pushimet e verës, por atij i ndodhi diçka e papritur.

Në aeroportin e Prishtinës ai harroi një çantë me mijëra dollarë dhe të gjitha dokumentet.

Fatmirësisht, kjo histori përfundoi mirë, falë vullnetit të mirë të një njeriu të ndershëm, i cili e gjeti çantën dhe ia ktheu të zotit.

Ndiqni për më shumë historinë.