Transmetuar më 03-09-2018, 21:57

Është mbajtur sot seanca e parë plenare për sesionin e vjeshtës, ndërsa nuk ka qenë e pranishme opozita.

LSA ka shkrepur disa foto gjatë fjalës së disa prej deputetëve në Kuvend, si dhe jashtë ambientit të tij.

Siç shihet në këto foto, disa nga ministret e kabinetit “Rama” shfaqen të qeshura para aparatit, ndërsa nga ana tjetër ministri Damian Gjiknuri është fotografuar “i shqetësuar”, teksa mban dorën në ballë.

Në një tjetër foto, ministret, Mirela Kumbaro dhe Etilda Gjonaj janë fotografuar teksa shohin nën tavolinë, ndërsa kolegu i tyre, Pandeli Majko qëndron indiferent dhe i fokusuar ne punimet e seancës.

Për më tepër shihni dhe shumë foto të tjera më poshtë: