Çfarë do bëjnë “burrat shqiptarë” pas mbylljes se pikave të basteve? Shihni videon
Transmetuar më 24-10-2018, 23:32

Mbylllja e pikave të basteve është një nga temat më të diskutuara gjatë ditëve të fundit.

Në një janar të vitit që vjen, qeveria ka njoftuar mbylljen e gjithë pikave të basteve në vend.

Ky vendim është pritur mirë nga një pjesë e popullsisë, por të shumtë janë dhe ata që hedhjen e skedinave e kanë pjesë të rëndësishme të ditës së tyre.

Spektakli “Al Pazar” ka sjellë një situatë me humor se çfarë dhe si do të jetë jeta e burrave shqiptarë që luajnë baste, pas mbylljes së tyre.

Shembullin nëpërmjet humorit, e gjeni në videon e mëposhtme: 

Loading...
Loading...