Njoftim për Social Media Manager/Zhvillues të rrjeteve sociale
Transmetuar më 06-03-2019, 18:58

Portali noa.al kërkon të punësojë:

Social Media Manager/Zhvillues të rrjeteve sociale

Aftësitë:

Të ketë aftësi krijuese dhe të japë ide produktive për zhvillimin e faqeve në Facebook, Instagram.

Të ketë përvojë në menaxhimin e medieve dixhitale/rrjetet sociale.

Të ketë aftësi të mira në fushën e dizajnit

Të interesuarit të dërgojnë CV, foto dhe numër kontakti në email: [email protected], duke evidentuar dhe shembuj të faqeve në FB dhe Instagram të menaxhuara deri tani.

Në subjektin e email shkruani tekstin NETWORK.

Do të kontaktohen vetëm personat që plotësojnë kriteret e sipërshënuara.