Mjeku i njohur popullor tenton vetëvrasjen me çarçaf, zbulohet arsyeja
Transmetuar më 09-03-2019, 00:17

Mjeku i njohur popullor Hysri Peqani, i njohur si Burdushi ka tentuar t’i japë fund jetës para dy jave në Qendrën e Paraburgimit në Prizren, ku është duke u mbajtur për më shumë se dy muaj.

Këtë veprim, Burdushi ka deklaruar se e ka bërë në shenjë të pakënaqësisë ndaj vendimit të Gjykatës. Këtë e ka konfirmuar drejtori i Shërbimit Korrektues të Kosovës, Nehat Thaçi.

Thaçi ka thënë se Burdushi ka tentuar të bëjë vetëvrasje më 25 shkurt të këtij viti, rreth orës 05:00 të mëngjesit, por se zyrtarët korrektues kanë reaguar shpejt dhe kanë parandaluar një tentativë të tillë.

“Me datën 25.02.2019, rreth orës 05:00 të mëngjesit, i paraburgosuri H.P. ka tentuar të bëjë vetëvrasje, me ç’rast si mjet ka përdorur çarçafin e shtratit, i cili është në  dhomën e tij. Mënyrën e tentim-vetëvarjes e ka bërë duke e lidhur çarçafin për TV të cilën, po ashtu, e ka në dhomë.

Pasi që është dëgjuar një zhurmë në dhomë, zyrtarët korrektues kanë reaguar shpejt dhe kanë parandaluar një tentativë të tillë ende  pa filluar (d.m.th. në fazën fillestare)”, ka thënë Thaçi.

Loading...
Loading...