Loading...
Një shtëpi prej vetëm 60 metrash katrorë, por sapo ta shihni brenda do dashuroheni
Transmetuar më 23-04-2019, 11:22

Një shtëpi prej druri me rrota që mund të vendoset aty ku preferoni. Po, me të vërtetë ekziston. Dhe tani ju tregojmë. Është një shtëpi e vogël prej vetëm 60 metra katrorë e ndarë në dy kate: 35 për katin e parë dhe 25 për katin e sipërm.

Është e vërtetë, është shumë e vogël, por hapësirat shpërndahen mirë dhe çdo gjë është më e madhe se ajo. Nëse në shikim të parë duket sikur një shtëpi prej druri si shumë të tjera, pas një analizimi të mirë nuk është.

Kjo shtëpi është modeli Park Loft ndërtuar nga Rich Portable Cabins, dhe është projektuar në çdo detaj të vogël. Kur të hyni ju menjëherë do të shihni një kuzhinë që ka të gjitha lehtësitë e nevojshme: frigorifer, furrë dhe mikrovalë të përfshira.

Përkundër pamjeve të kufizuara, shtëpia është shumë e ajrosur dhe e ndritshme dhe gjithashtu ka shumë hapësirë ​​nën shkallët për të bërë më të mirën. Ekziston gjithashtu një kat I sipërm ku ka një papafingo të vërtetë. Kjo është një video shpjeguese për atë që po themi:

Loading...
Loading...