Loading...
Test personaliteti! Gjëja e parë që sheh tregon se çfarë femre je
Transmetuar më 24-04-2019, 09:31

Po ti çfarë femre je? Ky imazh mund të zbulojë më shumë rreth jush. Duhet vetëm ta shihni me shpejtësi dhe çfarë patë gjënë e parë? Përgjigja që do jepni zbulon shumë rreth jush.

Një grua shtatzënë- Nëse është kjo ajo që patë në imazh, është sepse jeni një femër protektive, një nga to që kujdeset për të gjithë, sidomos për familjen e saj. Shqetësohesh gjithmonë për njerëzit që do, di të japësh këshillat e duhura, je një mike besnike dhe një nënë e dashur. Arrin të bësh një mijë gjëra njëherësh dhe ndonjëherë të tjerët mendojnë se ke një superfuqi. Megjithatë je thjesht një femër që shpesh lodhesh dhe ndihesh edhe vetëm. Mirëpo nuk di të ndalesh së bëri gjithçka për të gjithë. Një këshillë, herë pas here kujtohuni të merrni pak kohë edhe për veten tuaj.

Krahët e një fluture- Nëse gjëja e parë që patë janë krahët e një fluture, është sepse jeni një grua luftarake. Je në linjën e parë të betejave je e fortë dhe nuk trembesh.

Jeta të ka treguar se për të ecur përpara duhet të ndryshosh disa gjëra dhe të jesh e fortë. Shpesh ndjeni nostalgji për vajzën e pafajshme që keni qenë dikur. Dini të mbroni vendimet tuaja dhe të kujdeseni për gjithçka që keni, duke mos lejuar që t’iu cenojë askush.

Bota në barkun e shtatzënisë– Nëse ajo që iu ra në sy fillimisht në imazh është bota në barkun e shtatzënisë, është sepse je një femër me shpirtin e lirë. Pasi keni kaluar shumë, keni kuptuar se nuk keni detyrime ndaj askujt dhe se mund të zgjidhni çdo rrugëtim vetëm që të ndiheni të lumtur, shkruan noa.al.

Komplimente! Ndiheni gati për të jetuar siç duhet. Jeni në gjendje të kuptoni ëndrrat tuaja dhe bëni gjithçka për ti realizuar. Jeni një forcë e natyrës dhe askush nuk mund t’iu ndalë. /a.y/noa.al

Loading...
Loading...