Fjalët që femrat duan të dëgjojnë në shtrat gjatë aktit
Transmetuar më 30-04-2019, 18:53

Femrat në raport me meshkujt në shtrat, i kushtojnë rëndësi të madhe detajeve, ndaj është e rëndësishme që meshkujt të përdorin disa fjalë që ato duan të dëgjojnë.

Femrat pëlqejnë komplimentet por ato të sinqertat, si p.sh., “Ai nishani në buzë është shumë seksi” apo “Sa quka të bukura…”.

Të gjitha femrat kanë dëshirë që të ndihen të dëshiruara dhe të zbulojnë se partneri i tyre çmendet nga dëshira për to.

Ndaj në shtrat është mirë të përmenden fjalë të tipit “Ti më çmend”, një shprehje e thjeshtë por që ndez pasionin, shkruan noa.al.

Një tjetër ngacmim seksual është, “Doja të të bëja këtë…” apo “Herën tjetër do bëjmë…”.

Çdo femër dëshiron që të jetë unike për partnerin e saj. Për këtë arsye fjalët më eksituese që duhen përmendur gjatë një raportin intim janë, “Ti më pëlqen”, “Ti më çmend”, “Ti je fantastike”, etj., shprehje që e bëjnë femrën të ndihet në qendër të vëmendjes si dhe rrisin dëshirën seksuale. /a.y/noa.al

Loading...
Loading...