Tërhiqen paralele ndërmjet Kosovës dhe “Game of Thrones”
Transmetuar më 06-05-2019, 02:51

Një postim në rrjetin social, Twitter i ambasadores së Kosovës në Uashington, Vlora Çitaku, duke krahasuar historinë mes Kosovës e Serbisë dhe serialit të famshëm Game of Thrones ka nxitur reagime të shumta.

Disa kanë kundërshuar ngritjen e paraleleve që ajo ka bërë, derisa të tjerë kanë kritikuar atë pse u ka treguar se çfarë do të ndodhë në episodin që sapo është publikuar, pa e parë ata vetë.

Loading...
Loading...