Keni parë ëndërr sikur jeni shtatzënisë, ja çfarë do të thotë në të vërtetë
Transmetuar më 06-06-2019, 15:29

Shumë gra ndodh të ëndërrojnë për një shtatëzani; të jesh shtatzënë me një fëmijë ose binjakë dhe prandaj është e rëndësishme të kuptojmë arsyen e vërtetë pse këto ëndrra ndodhin.

Ëndërrimi i një gruaje shtatzënë, ka kuptime të ndryshme; mund të jetë një ndjenjë ndryshimi që truri juaj është duke pjekur dhe e propozon atë si një ndryshim në trup (duke qenë shtatzënë).

Ndonjëherë kjo mund të tregojë se jeta juaj po ndryshon, në fakt, shtatzënia është diçka e papritur që ndryshon jetën tuaj.

Ndonjëherë, megjithatë, mund të ndodhë që të ëndërroni të jeni shtatzënë me binjakë.

Kjo ëndërr e veçantë tregon se diçka brenda nesh po ndryshon dhe po luftojmë lumturinë e këtij ndryshimi me frikën e të panjohurës; këtu, janë dy anët e së njëjtës monedhë që percepton vetëdijen tonë.

Sidoqoftë, ëndërrimi i një shtatzanie nuk ka asnjë kuptim negativ dhe më shpesh tregon një ndryshim rrënjësor në jetën tuaj./b.l/noa.al/

Loading...
loading...
Loading...