Këto shenja të Horoskopit nuk duhet të lidhen bashkë
Transmetuar më 02-07-2019, 23:40

Astrologët theksojnë se shenjat e Horoskopit që vijojnë si më poshtë nuk duhet të lidhen bashkë, pasi kombinimi i tyre nuk funksionon.

Shigjetari, kurrë me një Dem

Shigjetari, përveçse vazhdimisht i ngazëllyer, pëlqen të jetojë në një mjedis krejt të ndryshëm nga Demi, që pëlqen të qëndrojë në zakonet e veta, nuk do të mund të ruante ritmin plot aventurë të Shigjetarit.

Bricjapi, kurrë me një Shigjetar

Për të njëjtën arsye që shenjat e tjera të Tokës nuk mund të kenë një marrëdhënie me aventurierët e Shigjetarit, të lindurit në shenjën e Bricjapit janë shumë me këmbë në tokë për ëndërrimtarët e mëdhenj që janë Shigjetarët.

Ujori, kurrë me Peshqit

Siç dihet të lindurve në shenjën e Ujorit nuk u pëlqen të shfaqin ndjenjat dhe kjo për Peshqit është fundi, janë të ndjeshëm dhe romantikë, nuk do të duronin një marrëdhënie ku vetëm ata duket se ndjejnë diçka.

Loading...
Loading...