Trendet më të reja të kostumeve të plazhit
Transmetuar më 01-08-2019, 23:57

Sezoni veror ndodhet në pikun e tij.

Gjatë këtij sezoni veror janë hedhur në treg bikini nga më të ndryshmet.

Dominojnë modelet dhe ngjyra të ndryshme.

Por së fundmi ka dalë një tjetër trend me rrobat e banjos, të cilat duhet të kesh mjaft guxim për t’i veshur.

Për me tepër shikoni fotot e publikuara.