Forca e simboleve, zgjidhni të preferuarin tuaj dhe zbuloni çfarë thotë për ju
Transmetuar më 14-08-2019, 12:27

Simbolet janë figura, shpesh gjeometrike, të cilat fshehin një kuptim të ndryshëm nga ai që ata thjesht përfaqësojnë. Urtësia e lashtë qëndron prapa çdo simboli dhe njerëzimi gjithmonë ka përdorur këto përfaqësime për të përcjellë të vërteta të thella. Shikoni me kujdes këtë imazh, zgjidhni shenjën që ju godet më shumë dhe zbuloni se çfarë mesazhi ju ka dhënë:

Simboli numër 1

Ju duhet të ndaloni të përpiqeni të mbani gjithçka nën kontroll: pa marrë parasysh sa e vështirë është për ju, ka ardhur koha që ju të lejoni veten të ecni me rrymën. Kjo nuk do të thotë që ju duhet ta lejoni veten të jetojë në mënyrë pasive, pa marrë vendime. Thjesht do të thotë që, në vend që të ndryshoni veten, duhet të përpiqeni të shkoni së bashku me natyrën tuaj, edhe nëse kjo mund t’ju shtyjë të bëni gjëra që janë pak jopopullore. Mënyra juaj është e drejta, edhe nëse të tjerët nuk e kuptojnë ose nuk e pranojnë.

Simboli numër 2

Për një kohë të gjatë ju jeni endur pa qëllim dhe për fat të keq keni humbur pjesën më të madhe të kohës tuaj. Ju e bëtë duke qëndruar me njerëzit e gabuar, ose duke u përpjekur të arrini qëllime që nuk ishin vërtet tuajat. Megjithatë, ka ardhur koha për të rivendosur rendin në jetën tuaj. Gjëja e parë që duhet të bëni është të kuptoni se ku doni të shkoni, domethënë të sillni një qëllim realist dhe, mbi të gjitha, të dukeni vërtet si vetvetja. Pastaj bëni një listë të asaj që keni dhe ato që ju nevojiten.

Simboli numër 3

Ju jeni plot dyshime, ankthe dhe shqetësime. Ky test i simboleve në vend të kësaj ju thotë se nuk keni nevojë: Universi është në anën tuaj. Qëndroni të sigurt, dëgjoni: përgjigjet do të vijnë kur të ndaloni t’i kërkoni. Nëse është një shenjë ajo që ju po kërkoni, do ta merrni atë shpejt, dhe do të jetë vetëm një konfirmim që ajo që bëni është bërë mirë, se qëllimet tuaja janë të pastra dhe korrespondojnë me planin në të cilin ju përkisni.

Simboli 4

Ky simbol është shumë i qartë: ka ardhur koha që ju të lidhni të kaluarën. Kujtime të mjaftueshme ose keqardhje, thjesht duke rënë në mendje për atë që ishte. Jeta juaj është përpara, dhe sot, sigurisht jo pas jush. Si mund të shpëtoni nga e kaluara? Një mënyrë mund të jetë ta vendosni të zezën në të bardhë. Dhe ka shumë më tepër: thjesht duhet të mbështetesh te e ardhmja.

Simboli numër 5

Vazhdoni të lëvizni, të planifikoni, të ndërtoni. Në këtë moment duket se asgjë nuk materializohet, ju keni ndjenjën se një lloj imobiliteti kozmik ju pengon të përparoni. Por ky nuk është aspak rasti: mendimet tuaja pozitive, veprimi juaj tashmë japin fryte, edhe nëse nuk mund t’i shihni. Ajo që ka rëndësi është që ju të mos ndaleni dhe se nuk dekurajoheni. Ju nuk e humbni qëllimin shumë, por nuk do ta arrini atë nëse uleni tani.

Simboli numër 6

Për një kohë të gjatë, egoizmi ju ka penguar të shikoni përreth. Jeni përqendruar vetëm në veten tuaj, duke harruar njerëzit që keni pasur rreth jush, ata që ju duan. Por ky është momenti i zgjimit: braktisni egon tuaj, hapuni pranë fqinjit tuaj dhe jepni thesare të jashtëzakonshme që ju fshehni brenda vetes. Do të zbuloni që, me ndihmën e të tjerëve, gjithçka është më e lehtë. Mbi të gjitha, është më e bukur dhe e këndshme./b.l/noa.al/

Loading...
Loading...