E ku tjetër mund të rriten kaq shumë tulipanë?
Transmetuar më 22-08-2019, 16:01

E ku tjetër mund të rriten ka shumë tulipanë.

Në Holandë!

Lulet e famshme janë në kohën e lulëzimit dhe aty ku prodhuesit rrisin rreth 2 milion tulipanë çdo vit./a.m/noa.al