Shkarkohet nga detyra Drejtori i Tatimeve në Elbasan
Transmetuar më 08-09-2019, 20:43

Është përfolur se shkak për shkarkimin e tij ka qenë performanca e ulët në punë.

Në vendin e tij është emëruar Vanxhel Ranxha.

Pas njoftimit për këtë lajm, Bjejta ka reaguar në media ku ka thënë se ai ka dhënë dorëheqje dhe nuk e kanë shkarkuar.

“Nuk më ka shkarkuar askush. Kam dhënë dorëheqjen për arsye personale.

Nuk është i vërtetë lajmi për performancë të dobët”, ka thënë Bejtja në reagimin e tij.

Loading...
Loading...