Edi Rama njofton ndryshim rrënjësor të Piramidës së Enverit
Transmetuar më 13-10-2019, 09:54

"Pas 30 vitesh në agoni, Piramida do të kthehet në një tjetër kryevepër të zhvillimit urban”.

Njoftimin e bëri sot në rrjetet sociale kryeministri Edi Rama.

Kreu i ekezekutivit ka publikuar këtë video që shihni më poshtë, ku tregon sesi do të jetë Piramida në Tiranë, pas rikonstruksionit të saj.

Sipas kreut të qeverisë, Piramida do të shndërrohet në një pikëtakim të ri për të rinjtë si dhe një zonë tërheqëse për të gjitha moshat.

Loading...
Loading...