Valbona Mema flet për fëmijët: S’dua të ndërhyj në jetën e tyre
Transmetuar më 04-11-2019, 11:39

Këngëtarja Valbona Mema jep detaje mbi jetën e saj private, marrëdhënien me fëmijët dhe ruajtjen e traditave tiranase.

Gjithçka teksa ishte e ftuar në “E diell”, ku tregoi se fëmijët e saj kanë gjak shkodrani dhe duke folur për një këngë që këndoi tha se ua dedikon prindërve të bashkëshortit të ndjerë, Sokolit, “Kanë rritur një djalë aq të mirë, aq të bukur, aq të mençur. Shkodra është gjysma e zemrës sime”.

Më tej këngëtarja u shpreh se kur të vijë koha që fëmijët e saj të martohen ajo nuk do të ndërhyjë në jetën e tyre, duke qenë se do më të mirën për ta.

Këngëtarja shtoi se ajo vetë ka pasur fatin të ketë një vjehërr shumë të mirë që vazhdon ta dojë edhe sot njësoj si ditën e parë.