Seks i zhurmshëm në një lundrim me krocera, turistët braktisen në ishull
Transmetuar më 04-11-2019, 13:01

Takimet e tyre të dashurisë për pushime ishin shumë të zhurmshme, kështu që dy pasagjerë në një anije lundrimi u detyruan të linin kabinën e tyre dhe të braktiseshin në një ishull në Barbados.  Gazeta britanike Daily Mail raportoi fatkeqësinë e një çifti turistësh gjermanë.

Të dy u lanë në mes të natës në një ishull pa sendet e tyre personale. Për këtë arsye ata kanë raportuar dhe denoncuar Tui, kompaninë e anijes së lundrimit Mein Schiff 5, për dëmet dhe rimbursimin e shpenzimeve të shkaktuara.

Faktet datojnë në prillin e kaluar, por historia është bërë e ditur vetëm në orët e fundit, kur u mor dëshmia e të dyve. Për t’i raportuar stafit në bord, raportet intime tepër të zhurmshme të çiftit ishin fqinjët e tyre të kabinës.

Në atë pikë kapiteni i anijes vendosi të zbarkonte çiftin, i cili ditën e parë të pushimeve u gjend në mes të natës në një ishull të Barbados.

“Ne patëm marrëdhënie seksuale me zë të lartë dhe pastaj patëm një diskutim i thanë Daily Mail dy turistët. Ne nuk kemi thyer asgjë, nuk ka pasur dhunë. Ne thjesht harruam derën e ballkonit hapur. Ishte seks konsensual.

Unë dhe burri im Volker u braktisëm në mëngjes në një ishull në Barbados pa valixhet tona. Nga atje gjetëm një aeroplan për në Paris dhe më pas morëm një tren ", shpjegoi gruaja, e cila tani kërkon të kompensohet.

Tui, nga ana e tij, publikoi një shënim në të cilin ai konfirmoi nevojën për largimin e dy pasagjerëve për "arsye sigurie", siç përcaktohet në rregullat e bordit./b.l/noa.al/