Pas 51 vitesh gruaja nuk e njeh më atë, dashuria që sfidon Alzheimerin
Transmetuar më 07-11-2019, 12:20
Nëse mendoni se dashuria e vërtetë nuk ekziston, kjo histori mund t'ju bëjë të ndryshoni mendimin tuaj. John dhe gruaja e tij Maureen janë shpirtrat binjakë, të cilët së bashku që prej moshës shumë të re ndërtuan një jetë bashkë, derisa diçka erdhi t'i ndajë ata: Alzheimer. Sëmundja po e privon këtë grua nga kujtimet e saj më të dashura, deri në atë pikë sa të ketë dashurinë e saj të madhe pranë saj, pa arritur të njohë atë. Por pavarësisht gjithçkaje, që nga dita e kësaj diagnoze të jashtëzakonshme John i ka qëndruar gjithmonë pranë, duke e mbështetur atë me gjithë dashurinë e tij. Ka lidhje që zgjasin kohën e një vere, por të tjera që janë si fener gjatë natës; dhe madje edhe nëse një ditë Maureen duhet të humbasë, John do të jetë akoma me të, duke u përpjekur ta sjellë atë përsëri në shtëpi me kujtimet e tyre. <iframe width="100%" height="400" src="https://www.youtube.com/embed/bsxs7DcYK10" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Nëse mendoni se dashuria e vërtetë nuk ekziston, kjo histori mund t’ju bëjë të ndryshoni mendimin tuaj.

John dhe gruaja e tij Maureen janë shpirtrat binjakë, të cilët së bashku që prej moshës shumë të re ndërtuan një jetë bashkë, derisa diçka erdhi t’i ndajë ata: Alzheimer.

Sëmundja po e privon këtë grua nga kujtimet e saj më të dashura, deri në atë pikë sa të ketë dashurinë e saj të madhe pranë saj, pa arritur të njohë atë.

Por pavarësisht gjithçkaje, që nga dita e kësaj diagnoze të jashtëzakonshme John i ka qëndruar gjithmonë pranë, duke e mbështetur atë me gjithë dashurinë e tij.

Ka lidhje që zgjasin kohën e një vere, por të tjera që janë si fener gjatë natës; dhe madje edhe nëse një ditë Maureen duhet të humbasë, John do të jetë akoma me të, duke u përpjekur ta sjellë atë përsëri në shtëpi me kujtimet e tyre.

Loading...
Loading...