Ndryshohen drejtuesit e burgjeve, mes 24 shefave të rinj janë dy gra/ Emrat
Transmetuar më 09-11-2019, 13:30
Foto ilustruese

Ndryshohen shefat e policisë së burgjeve në të gjithë vendin, ku mes drejtuesve të rinj janë edhe dy gra.

Ndryshimi vjen për të vënë në vënë në zbatim masat shtrsë për sigurinë në burgje.

Emërimi i tyre vjen pas një verifikimni paraprak lidhur me pastërtinë e figurës.

Në krye të burgut të sigurisë së lartë ose siç njihet ndryshe “313”, është emëruar Nikolin Gjonpali, te burgu “302” ose “Mine Peza” është emëruar Ferdinand Preçit.

Ndërsa në krye të Institucionit të Ekzekutimit të Vendimeve Penale “Ali Demi” ose “325”, është emëruar Mimoza Rumano, dhe Spitali i Burgut i është besuar Elona Prespës.

Drejtuesit e rinj në burgje

“Ali Demi”- Mimoza Rumano

Spitali Burgjeve- Elona Prespa

Burrel -Kadri Koxha

Kukës- Mentor Rada

Tepelenë- Het’hem Llapi

Krujë- Lulzim Haxhia

Fushë Krujë – Fatos Dosti

Sarandë-Artur Musta

Kavajë-Mina Velo

Fier- Bashkim Meçe

Berat- Ilia Papa

Korçë- Altin Gusho

Tropojë -Selim Selimaj

Peqin- Hysni Ndreu

“Jordan Misja” (313)- Nikolin Gjonpali

“Mine Peza” (302) Ferdinand Preçi

Shkodër – Tofik Sinani

Lezhë – Zydi Katroshi

Vlorë – Lefter Shehu

Durrës- Gëzim Gjoni

Lushnjë- Syrja Malasi

Vaqarr – Agim Tafaj

Elbasan- Fatjom Sadiku

Rrogozhinë- Fatmir Kacelli /a.y/noa.al/

Loading...
Loading...