Këmbimi valutor për fundjavën 22-23.02.2020
Transmetuar më 22-02-2020, 00:01

Kursi i këmbimit valutor për fundjavën e shtunë dhe e diel 22 e 23 shkurt 2020 ashtu si çdo fundjavë pritet të bazohet te kursi i së premtes.

Po ashtu pritet që vlera në blerje nga pikat e këmbimit të jetë më e ulët se tabelat e mëposhtme.

Kursi i këmbimit valutor sipas Bankës së Shqipërisë

Kursi i këmbimit valutor në tregun privat

Loading...